Houten vloer schuren en aflakken en het hele huis opnieuw sausen


Oude houten vloer schuren

Als eerste de gehele beneden verdieping leeg gehaald en alles afgeplakt en daarna de vloer afgeplakt.
daarna van boven naar beneden het gehele huis op nieuw van sauswerk voorzien.
En als laatste de vloer schuren en aflakken,wel eerst alles afgeplakt voor de stof.

De klant aan het woord


debby meyer


Bouwbedrijf BMR,
Ik kan over Ron en Joel alleen maar pluspunten noemen. Dus dat doe ik dan ook graag. De heren zijn en werken , betrouwbaar en afspraken worden goed en op tijd nagekomen en je kunt ze in huis vertrouwen.
Zijn flexibel en denken mee over een oplossing en helpen waar ze kunnen om zaken soepel te laten verlopen.
Alles netjes opgeruimd , ruimen de boel netjes achter zich op en laten je niet in het vuil zitten.

Zeer klantvriendelijk, doen meer dan beloofd en hebben een super service, tegen schappelijke prijzen.
Je krijgt meer dan waar voor je geld, snel en ze werken efficiënt en flink door waardoor het werk snel verricht is.
All-round, kunnen allerlei soorten werkzaamheden uitvoeren waardoor je maar 1 bedrijf nodig hebt voor je hele huis en tuin, erg handig!
Oog voor detail, zelfs de kleinste gebreken worden netjes en vakkundig opgelost - leuk duo.

Geweldig toch vader en zoon in één bedrijf! Kortom een echte aanrader! Ze hebben bij ons in eerste instantie het hele huis van binnen gesausd en de houten vloer geschuurd en afgelakt. Dit hebben ze gedaan terwijl wij op vakantie waren en dit is prima gegaan zodat ik oprecht kan zeggen dat de heren op en top betrouwbaar zijn. Ze zijn niet te beroerd om te helpen met het verplaatsen van zware meubels. Deze hebben ze zelfs weer voor ons terug gezet na de werkzaamheden. Zo we kwamen thuis in een schoon gemeubileerd huis met zelfs een welkomstboeket op tafel, als dat geen service is!

Omdat dit ons zo goed is bevallen hebben we ze ook hebben gevraagd wat achterstallige zaken in en rond het huis aan te pakken. Zoals het verhelpen van een lekkages bij de deuren in onze keukenuitbouw, de HWA om leggen, traphekje te plaatsen en diverse planken te bevestigen alsmede het drastisch terug snoeien van de hedera aan de muur in onze tuin. Dit alles is naar onze grote tevredenheid, vakkundige en efficiënt uitgevoerd waarbij ook weer alle afval (veel tuinafval) netjes is opgeruimd. Ben overall erg tevreden over de heren en ze werken tegen zeer schappelijke prijzen als je het resultaat bekijkt van wat ze doen. Augustus 2014, Familie Meijer-Gumbs uit Leiden.