Wat kan BMR voor u betekenen?

BMR is een allround timmer- en onderhoudsbedrijf uit Leiden en voert opdrachten uit op het gebied van bouw, verbouw en renovatie van woningen en kantoren.
Gespecialiseerd in bouw, verbouw en renovatie van onder andere:
 • Keuken
 • Dakkappel
 • Badkamer
 • Kozijn
 • Vloer
 • Uitbouw woonkamer
 • Werkzaamheden in de tuinDaarnaast doen we ook:
 • Alle soorten schilderwerk
 • Aanleggen van laminaatvloeren
 • Elektra & waterleidingen
 • Isoleren van muren en zolder
 • Plaatsen en installeren van WIFI netwerken
 • parket vloeren aanleggen
 • tuinhuisjes plaatsen

Elke opdracht krijgt bij BMR volledige aandacht. Bij BMR heeft u een professionele partner als het gaat om kwaliteit op het gebied van resultaat, relatie en prijsstelling. BMR streeft naar integere samenwerkingsverbanden met zowel particuliere als zakelijke klanten. Alle werk wordt netjes opgeleverd en geheel naar uw wensen.

Badkamer verbouwen Leiden

Een nieuwe badkamer geeft een geweldige impuls aan uw woning. Ga maar na: u gebruikt uw badkamer dagelijks. Bovendien is dit een plek om goed aan de dag te beginnen of om na een lange dag even lekker te ontspannen. Een goede badkamer voorziet in al uw behoeften en heeft natuurlijk een uitstraling waar u gelukkig van wordt. Wilt u uw badkamer verbouwen in Leiden? Bouwbedrijf BMR zorgt voor uw nieuwe droombadkamer. Dit doen wij met ons eigen, professionele team. U mag niet alleen rekenen op een fantastisch eindresultaat, maar ook op een prettige communicatie, een professional die met u meedenkt en goede prijzen.

Uw badkamer verbouwen in Leiden? Kies BMR

In de al meer dan 25 jaar dat wij werkzaam zijn, hebben wij al zeer veel badkamers mogen verbouwen. Telkens tot grote tevredenheid van onze klanten. Daar zijn wij dan ook bijzonder trots op.

Wilt u uw badkamer verbouwen in Leiden? Kies dan voor BMR. Kiezen voor BMR betekent kiezen voor vakmanschap en kwaliteit. Wij zijn een bouwbedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dit merkt u onder andere door ons hoge niveau van afwerking. Wanneer wij uw badkamer verbouwen, zetten wij alle spreekwoordelijke puntjes op de “i” en zorgen wij voor een prachtige afwerking. Wij beschouwen een project pas als afgerond wanneer u 100% tevreden bent.

Een vakman die met u meedenkt

Misschien weet u al precies wat voor badkamer u wilt. Wellicht heeft u juist nog helemaal geen idee. Hoe het ook zij: in Bouwbedrijf BMR vindt u altijd een ervaren vakman die met u meedenkt. Wanneer wij uw badkamer verbouwen in Leiden, houden wij ervan om betrokken te zijn. Bespreek gerust uw plannen met ons. Ook komen wij graag bij u langs om de ruimte te bekijken en samen met u na te denken over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd vrijblijvend van suggesties voorzien. Ook kunnen wij u inspireren met voorbeelden van eerder verbouwde badkamers.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Neem contact met Bouwbedrijf BMR op om uw wensen te bespreken. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Ook zorgen wij met plezier voor een vrijblijvende offerte. Wanneer u ons kiest voor uw badkamerverbouwing in Leiden, werken wij volgens een helder plan. Wij bespreken van tevoren wat wij gaan doen, hoe wij dit doen en wanneer wij dit doen. Heeft u vragen tijdens de verbouwing? Wij staan bekend om onze open en prettige manier van communiceren. Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te mogen gaan.


Zolder verbouwen Leiden

De zolder: bij negen van de tien mensen is het de rommeligste ruimte van de woning. Een plek die gebruikt wordt als opslag, of waar een luchtbed neergelegd kan worden voor die ene keer dat een gast blijft logeren. Een zolder zou zoveel meer kunnen zijn. Veel mensen realiseren zich dit vroeg of laat. Een zolder biedt vaak fraaie perspectieven. Een goede professional kan deze veelbelovende ruimte omtoveren van rommelhok tot volwaardige slaap-, werk- of hobbykamer. Wilt u uw zolder verbouwen in Leiden om het maximale potentieel van uw woning te benutten? Dan staat Bouwbedrijf BMR voor u klaar. Met een eigen team aan zeer ervaren vaklieden maken wij van uw rommelzolder een droomzolder.

Hoe kunnen wij uw zolder verbouwen in Leiden?

Wanneer wij uw zolder verbouwen in Leiden, doen wij dit precies volgens uw wensen. U heeft ongetwijfeld een idee van hoe uw ideale zolder eruit moet zien. Wij kunnen dit voor u realiseren.

Een zolder verbouwen gaat vaak verder dan een grondige reorganisatie en een likje verf. Lang niet elke zolder is goed afgewerkt en ook is de indeling meestal nog niet optimaal voor het beoogde gebruik. Wij kunnen hiervoor zorgen.

Samen met u kijken wij naar wat u wilt met uw zolder. Vervolgens maken wij plannen om de ruimte hiervoor geschikt te maken. Daarbij kan het bijvoorbeeld zo zijn dat u een dakkapel wilt laten plaatsen voor meer ruimte. Uiteraard is dit mogelijk. Wij bespreken uw wensen en eisen en zorgen op basis daarvan voor een ontwerp. Wanneer u helemaal tevreden bent met dit ontwerp, gaan wij over tot het verbouwen.

Een A tot Z partner

Uw zolder verbouwen in Leiden is een klus die wij van A tot Z voor u kunnen uitvoeren. U wordt dus volledig ontzorgd. Wij kunnen indien nodig afbraakwerkzaamheden uitvoeren om de ruimte gereed te maken voor verdere indeling en afwerking. De indeling wordt precies zoals op de plattegrond geschetst en wij dragen zorg voor een perfecte afwerking. Dit betekent ook dat wij waar van toepassing muren, ramen en deuren plaatsen en zorgen voor de realisatie van elektra en verwarming.

Wij streven altijd naar een perfect eindresultaat. Het is echter niet alleen het resultaat dat telt, maar ook de weg hier naartoe. Wij hechten veel waarde aan een prettige, open communicatie. Niet voor niets heeft Bouwbedrijf BMR een zeer hoge klanttevredenheid. Daar zijn wij trots op en wij doen er alles aan om dit zo te houden.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw zolder verbouwen in Leiden en bent u benieuwd naar wat er mogelijk is en wat dit kost? Vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij horen graag uw plannen en wensen om zo een aantrekkelijk voorstel te kunnen maken.


Huis renoveren Leiden

Voor veel huiseigenaren komt er een moment waarop zij op een T-splitsing belanden. Het huis voldoet niet meer in alle opzichten aan de wensen en eisen. Welke keuze maakt u? Besluit u te verhuizen of gaat u voor een renovatie? Voor een renovatie is zeker wat te zeggen. Waarom zou u immers gaan verhuizen wanneer u nog hartstikke gelukkig bent met de plek waar u woont? Met een goede renovatie kunt u ervoor zorgen dat u ook weer helemaal gelukkig wordt met uw woning. Wij kunnen uw huis renoveren in Leiden. Of uw huis nu opgeknapt moet worden, u meer ruimte wilt, een andere indeling of een combinatie van dit alles: Bouwbedrijf BMR is uw ervaren, betrouwbare totaalpartner.

Uw huis renoveren in Leiden: dit is er mogelijk

Een renovatie kan vaak zo klein of groot zijn als u wilt. Wanneer wij uw huis renoveren in Leiden, doen wij dit geheel volgens uw wensen. Wij bespreken graag uw plannen, maar schromen ook zeker niet om op basis van onze ervaring en expertise met u mee te denken en suggesties te doen. Wij gaan altijd voor het best mogelijke resultaat.

Een renovatie van uw huis kan een aantal dingen betekenen. In veel gevallen betreft het een upgrade van belangrijke vertrekken zoals de keuken en/of badkamer. Wij kunnen uiteraard zorgen voor een prachtige nieuwe keuken of badkamer. Als allround bouwbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij echter meer dan dat.

Misschien wilt u uw huis renoveren in Leiden en meteen zorgen voor meer ruimte. Wij kunnen u van dienst zijn met een prachtige uitbouw of aanbouw, een dakkapel of dakopbouw. Ook is het mogelijk om de indeling of bestemming van kamers te veranderen. Wij helpen u graag met het maken van de plannen.

Een specialist waar u op kunt vertrouwen

Een renovatie is een behoorlijk ingrijpend proces. Wij begrijpen dat dit spannend is. Wanneer wij uw huis renoveren in Leiden weet u zeker dat u een specialist inschakelt waar u op kunt vertrouwen. Wij zorgen niet alleen voor een prachtig eindresultaat, maar ontzorgen u ook. Dankzij een helder plan en prettige, duidelijke communicatie weet u precies waar u aan toe bent. Tijdens de renovatie kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt. Wij beschouwen de renovatie pas als afgerond wanneer alle details in orde zijn en u 100% tevreden bent.

Bespreek uw wensen met ons

Wilt u uw huis renoveren in Leiden en zoekt u hiervoor het juiste bouwbedrijf? Neem contact op met Bouwbedrijf BMR. Wij horen graag van uw plannen en vertellen over de mogelijkheden. Ook verzorgen wij met plezier een vrijblijvende offerte op maat voor u.


Keukenrenovatie Leiden

Uw keuken: het zou een pronkstuk van uw woning moeten zijn. Een plek waar u zich thuis voelt en waar het bovendien heerlijk koken is. Is dat bij u thuis niet het geval en ziet u dit graag anders? Dan is het wellicht tijd voor een keukenrenovatie in Leiden. Als allround bouwbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring en eigen vaklieden is Bouwbedrijf BMR u hierbij graag van dienst. Wij kunnen zorgen voor een renovatie van uw keuken waardoor u zich weer helemaal gelukkig voelt en nog vele jaren met veel plezier en trots kunt koken en genieten van en in uw keuken.

Voor elke keukenrenovatie in Leiden

Of u nu een grote of kleine keuken heeft, een beperkt of ruim budget: Bouwbedrijf BMR is beschikbaar voor vrijwel elke keukenrenovatie in Leiden. Dankzij onze uitvoerige ervaring en expertise staan wij garant voor een perfect eindresultaat. Niet alleen dat: ook de weg naar het resultaat toe is wat telt. Wanneer wij uw renovatie uitvoeren, dragen wij zorg voor een prettig proces. Heldere, informele communicatie en een goede planning is waar wij voor staan. Afspraak is bij ons afspraak. Pas als alle details perfect zijn en u helemaal gelukkig bent, is de renovatie voor ons afgerond.

Een partij die met u meedenkt

Wij denken graag met u mee bij uw keukenrenovatie in Leiden. Ook als u nog geen idee heeft wat u precies wilt, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u voorbeelden laten zien van vergelijkbare woningen of keukens waar wij eerder een renovatie hebben uitgevoerd en vertellen u over de mogelijkheden. Wij nemen graag de tijd om uw wensen te inventariseren en op basis daarvan samen met u tot het perfecte ontwerp te komen.

Een renovatie is soms meer dan het plaatsen van een nieuwe keuken

Soms komt een keukenrenovatie neer op het vervangen van de oude keuken. Soms komt er ook meer bij kijken. Juist in die gevallen bewijst Bouwbedrijf BMR meerwaarde te hebben. Moet er echt verbouwd worden, de keuken op een andere plek komen en/of water, gas en elektra worden omgelegd? Ook dan staat Bouwbedrijf BMR voor u klaar voor uw keukenrenovatie in Leiden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u toe aan een keukenrenovatie in Leiden en zoekt u nog een goed bouwbedrijf om dit voor u te realiseren? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag uw wensen en nemen de tijd om uw plannen en de mogelijkheden met u te bespreken. Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Dit verzorgen wij graag voor u.


Waarom zou u voor BMR kiezen?

Bij BMR kunt u naast kwalitatief hoogstaand eindresultaat altijd rekenen op een professionele relatie. Vanaf het eerste gesprek tot het inventariseren en opleveren van het project, kunt u rekenen op een concrete en duidelijke aanpak. Alle werkzaamheden worden van te voren duidelijk met u afgestemd en door mij professioneel gecoördineerd. Deadlines halen heeft prioriteit waarbij.

“ Uw wensen vormen de basis voor een prettige samenwerking “BMR heeft vele projecten uitgevoerd van groot tot klein. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw zijn we in staat om u goed te adviseren en uw wensen te vertalen naar het perfecte resultaat.