Over BMR


BMR staat voor Bouwen met Resultaat en is een bedrijf dat recent is opgericht door mij, Ron van Es. BMR is een allround bouwbedrijf voor bouw, verbouw en renovatie en is gevestigd in Leiden. Dit doe ik voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Dat BMR redelijk nieuw is betekend niet dat het vak nieuw is voor mij. Met meer dan 13 jaar ervaringen in timmer- en onderhoudswerk kan ik mijzelf volmondig een vakman en leermeester noemen. In het verleden heb ik ook veel jongeren opgeleid tot timmerman waarvan velen op hun beurt zijn uitgegroeid tot vakmannen.

“ Bij BMR gaan traditionele vakmanschap en moderne bedrijfsvoering hand in hand”


Kwaliteit leveren voor mijn klanten is wat het belangrijkste is voor mij. Daarom heet het bedrijf ook Bouwen met Resultaat. Wanneer mijn klanten tevreden zijn dan heb ik ze het beoogde resultaat kunnen bieden met het kwaliteitsniveau waar ik bekend om sta. Het resultaat voor de klant is waar het om gaat en daarvoor ga ik heel ver.

Ik onderscheid met door mijn goede relaties met mijn klanten. Zoekt u een aannemer waarmee u goed kunt communiceren en die goed begrijpt wat uw wensen zijn, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Algemene voorwaarden BMR